GBV Weco

8090 TRES ELEMENTOS

Bestel de 8090 TRES ELEMENTOS eenvoudig via onze webshops, of kom langs in een van onze fysieke winkels op de Neonweg – Almere Poort of Vlaardingenstraat – Almere Stad om ons volledige vuurwerkassortiment te ontdekken!

Omschrijving

Verkrijgbaar bij John de Knaller Vuurwerk Almere! De 8090 TRES ELEMENTOS is een spectaculaire compound met maar liefst 432 schoten en een kaliber van 25 mm, afkomstig uit de exclusieve ST8MENT Fireworks-collectie. Deze indrukwekkende vuurwerkshow is ontworpen om je te verrassen met een ongeëvenaarde ervaring die je nooit zult vergeten!

De TRES ELEMENTOS biedt een adembenemende mix van krachtige effecten en levendige kleuren die in een razendsnel tempo de lucht vullen. Met 432 schoten zorgt deze compound voor een dynamisch en meeslepend spektakel dat perfect is voor grote evenementen en vieringen.

Of je nu een groot feest organiseert of gewoon wilt genieten van een adembenemend vuurwerkspektakel, de 8090 TRES ELEMENTOS is de perfecte keuze om je avond onvergetelijk te maken. Voeg deze indrukwekkende compound toe aan je collectie en laat de lucht schitteren met een fenomenale show!