GBV Weco

7388 PURPLE RAIN

Bestel de 7388 PURPLE RAIN eenvoudig via onze webshops, of kom langs in een van onze fysieke winkels op de Neonweg – Almere Poort of Vlaardingenstraat – Almere Stad om ons volledige vuurwerkassortiment te ontdekken!

Omschrijving

Verkrijgbaar bij John de Knaller Vuurwerk Almere! De 7388 PURPLE RAIN is een spectaculaire vuurwerkcake met 50 schoten en een kaliber van 25 mm uit de hoogwaardige WECO Feuerwerk-collectie. Deze indrukwekkende cake brengt een betoverend schouwspel van kleuren en effecten dat je niet wilt missen.

Met de PURPLE RAIN geniet je van een prachtige mix van levendige paarse tinten en schitterende effecten die de lucht vullen met magie. De 50 schoten zijn perfect gelaagd voor een dynamische show, waarbij elke explosie zorgt voor een adembenemende ervaring.

Of je nu een feestelijke gelegenheid viert of gewoon wilt genieten van een prachtig vuurwerkspektakel, de 7388 PURPLE RAIN zal zeker indruk maken op jouw gasten. Voeg deze geweldige cake toe aan je collectie en laat de lucht schitteren met deze magische show!