Skip to main content

Het is weer bijna tijd om knallend het nieuwe jaar in te luiden! Bij John de Knaller Vuurwerk Almere bereiden we ons voor op de vrije vuurwerkverkoop 2024, en in dit blog leggen we uit wanneer je bij ons terecht kunt om vuurwerk te kopen of je online bestellingen op te halen. Houd rekening met de landelijke wetgeving, want op zondag mag er geen vuurwerk verkocht worden. Plan je aankopen dus goed en bestel op tijd via onze webshops!

Vrije vuurwerkverkoopdagen voor Oud en Nieuw 2024

In Nederland mogen vuurwerkwinkels slechts op een beperkt aantal dagen vuurwerk verkopen. Dit jaar valt Oud en Nieuw op een woensdag, en de landelijke regels bepalen dat de vrije verkoop plaatsvindt op de laatste drie dagen van het jaar, met uitzondering van zondag. Hieronder vind je een overzicht van de openingsdagen en -tijden van onze vuurwerkwinkels in Almere:

Zaterdag 28 December – Geopend

Op zaterdag zijn beide locaties van John de Knaller Vuurwerk Almere geopend. Je kunt op deze dag langskomen om je bestelling op te halen of om ter plekke vuurwerk te kopen.
Locaties: Neonweg – Almere Poort & Vlaardingenstraat – Almere Stad
Tijden: 9.00 – 20.00

Zondag 29 December – Gesloten

Op zondag 29 december zijn we gesloten vanwege landelijke wetgeving. Er mag in heel Nederland op deze dag geen vuurwerk verkocht worden. Zorg ervoor dat je op zaterdag of maandag langskomt als je jouw vuurwerk wilt ophalen of aanschaffen.

Maandag 30 December – Geopend

Op maandag kun je weer bij ons terecht voor de vrije verkoop. We raden je aan om, indien mogelijk, je vuurwerk al op deze dag te halen, zodat je de drukte op de laatste verkoopdag vermijdt.

Locaties: Neonweg – Almere Poort & Vlaardingenstraat – Almere Stad
Tijden: 9.00 – 20.00

Dinsdag 31 December – Geopend

Oudjaarsdag is de laatste dag waarop vuurwerk verkocht mag worden. Dit is vaak een drukke dag in onze winkels, dus kom vroeg langs om lange rijen te voorkomen. We zijn open tot het einde van de middag, zodat je op tijd je aankopen kunt doen.
Locaties: Neonweg – Almere Poort & Vlaardingenstraat – Almere Stad
Tijden: 9.00 – 18.00

Bestellen via de webshop en ophalen

Bij John de Knaller bieden we het gemak van online bestellen via onze webshops. Bestel je vuurwerk van tevoren en haal het eenvoudig op een van bovenstaande dagen op in onze winkels. Zo ben je verzekerd van de producten die je wilt en hoef je niet op het laatste moment door de winkel te zoeken.

Bestel op tijd, want de populaire items vliegen snel de deur uit. Wanneer je online bestelt, kun je er bovendien voor kiezen om op een rustig moment je bestelling op te halen. Je hoeft dan alleen nog maar je ordernummer te laten zien en bent zo klaar!

Waarom kopen bij John de Knaller Vuurwerk Almere?

  • Ruime keuze: Van sierlijk siervuurwerk tot knallers die de lucht vullen met indrukwekkende explosies. Wij hebben alles wat je nodig hebt voor een geslaagde jaarwisseling!
  • Advies op maat: Ons team staat voor je klaar om je te adviseren over de beste keuzes, afhankelijk van je wensen en je budget.
  • Handige locaties: Met twee winkels in Almere is er altijd een locatie bij jou in de buurt.
  • Scherpe prijzen: Bij ons krijg je kwaliteit voor een scherpe prijs. Zo luid je het nieuwe jaar in met een prachtige vuurwerkshow zonder dat je portemonnee te hard geraakt wordt.

Bereid je voor op een onvergetelijke Oud en Nieuw

De vrije vuurwerkverkoop is een moment waar velen naar uitkijken. Met de juiste planning, het gemak van online bestellen en de ruime keuze in onze winkels, zorgt John de Knaller Vuurwerk Almere ervoor dat je optimaal voorbereid bent voor een knallende jaarwisseling. Zorg ervoor dat je je vuurwerk tijdig bestelt en haal het op tijdens onze vrije verkoopdagen.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze winkels op de Neonweg en Vlaardingenstraat. Tot dan, en laten we samen een veilige en spectaculaire jaarwisseling beleven!

Vraag stellen