PULSE

LASFALLAS China Red - vuurwerk met inhoud

Bestel de LASFALLAS China Red – vuurwerk met inhoud eenvoudig via onze webshops, of kom langs in een van onze fysieke winkels op de Neonweg – Almere Poort of Vlaardingenstraat – Almere Stad om ons volledige vuurwerkassortiment te ontdekken!

Omschrijving

Verkrijgbaar bij John de Knaller Vuurwerk Almere! De LASFALLAS – China Red is nieuw in onze collectie en is een knalcake die zijn naam absoluut eer aan doet. Deze 20 mm knalcake biedt een indrukwekkende vuurwerkervaring met een zilveren mine eronder, die zorgt voor een spectaculaire opbouw van effecten.

Met de LASFALLAS beleef je een dynamische show vol krachtige knallen en schitterende kleuren. Deze knalcake is een must-have voor elke vuurwerkliefhebber die op zoek is naar een krachtige en meeslepende ervaring. Perfect voor zowel kleine als grote vieringen, biedt deze cake een geweldige combinatie van visueel spektakel en geluidseffecten.

Mis deze fantastische toevoeging aan je vuurwerkcollectie niet! Haal de LASFALLAS – China Red snel in huis en laat je gasten genieten van een onvergetelijke vuurwerkervaring die je niet snel zult vergeten!